Support & FAQ

Heeft u vragen over de inkt in uw printer? Of heeft u een andere vraag met betrekking tot uw printer? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Echter kunt u ook de onderstaande lijst met veel gestelde vragen bekijken. Wellicht staat uw antwoord al in onze FAQ.

Brother printers

Geeft uw Brother printer een melding aan dat het systeem de cartridge niet kan detecteren? Dan kunt u de cartridge er eerst weer uithalen. Probeer de cartridge er wederom in te stappen. Doe dit langzaam wanneer de printer aanstaat. Herkent uw printer de cartridge nu wel? Geef dan ‘ja’ aan op het scherm’.
Bekijk hiervoor ons huidige assortiment in onze webshop.
Uw printer geeft dit aan indien u heeft gekozen voor een huismerk artikel. Echter maakt dit voor uw printer niets uit: de kwaliteit is hetzelfde. Het is daarmee slechts een melding.
De originele cartridges zien er soms iets anders uit dan de huismerkartikelen. Echter heeft dat geen enkele invloed op de printkwaliteit.

Het vervangen van uw cartridges is erg eenvoudig. Daarvoor kunt u het onderstaande stappenplan doorlopen:

 • Open de lade van uw inktcartridges;
 • Druk de hendels van uw cartridges naar beneden en haal de cartridges er vervolgens uit. Deze kunnen relatief stevig vastzitten, dus u zult wel kracht moeten gebruiken;
 • Pak uw nieuwe cartridges erbij en haal deze uit de verpakking. Verwijder het gele stickertje van uw nieuwe cartridges;
 • Plaats uw nieuwe cartridges in uw printer. Druk dit aan totdat u een klik hoort.
 • Sluit de lade van uw inktcartridges en u heeft uw nieuwe cartridges met succes geïnstalleerd.

Komt er geen inkt op het papier, maar zit er nog wel voldoende inkt in uw cartridge? Dan kan het zijn dat de inkt is uitgedroogd. Vaak kunt u uw cartridges echter nog wel redden. Zorg ervoor dat u uw cartridge uit uw Brother printer haalt. Wrijf dit vervolgens met een schone doek schoon. Ook de chip van de cartridge kunt u reinigen met behulp van een doekje. Installeer de cartridge weer in uw printer en kijk of uw printer nu weer goed print.

De zwarte kleur kan iets lichter zijn dan de originele inkt. Dat heeft te maken met de inktpatronen. Gelukkig heeft dit geen negatief effect op uw printer. Oogt de zwarte inkt echter wel erg grijs? Dan kan dat ook te maken hebben met uw printer. Daarvoor kunt u de papierinstellingen van uw printer controleren. Indien het papier op ‘Glossy’ staat heeft u een verkeerde instelling ingesteld. Wijzig dit naar ‘Gewoon papier’. U zult merken dat de kleuren dan veranderen.

Stappenplan papier wijzigen: Configuratiescherm > Apparaten en printers > Selecteer de printer en klik op rechtermuisknop > Voorkeursinstellingen voor afdrukken > Tab: Papier/Kwaliteit > Media: Gewoon papier.

Als het goed is heeft u, bij de aanschaf van uw Brother printer, een handleiding gekregen. Bent u deze kwijt geraakt? Dan kunt u deze online terugvinden op de officiële website van Brother. Hier kunt u onder andere teruglezen hoe u uw printer installeert en hoe u uw printer kunt uitlijnen.

Zorgt uw printer voor lijnen en/of strepen op het papier? Dan zult u uw printknoppen moeten reinigen. Gelukkig werkt dat erg eenvoudig met behulp van het reinigingsprogramma. Doorgaans vindt u deze optie terug in het servicemenu onder de categorie inkt > reinigen. Deze instelling kan echter per Brother printer verschillen. Het is daarom raadzaam dat u de handleiding van uw printer erbij pakt.

De cartridges hebben een minimale houdbaarheid van twee jaar indien de cartridges zijn afgesloten.

Canon printers

Wilt u graag een kwalitatieve Canon printer kopen? Dan heeft u keuze uit talloze verschillende modellen. Zo kunt u onder andere kiezen voor de Pixma-modellen. Een voordelige Canon printer kunt u al kopen voor minder dan 50 euro.

Kan uw printer de cartridge niet herkennen? Dan heeft dit er doorgaans mee te maken dat de cartridge er niet goed in zit. Controleer daarom of de cartridge correct in de houder zit. Ook de deksel dient goed afgesloten te zijn. Met behulp van de statusmonitor kunt u eveneens nagaan waar de fout zich bevindt. Lukt het niet? Haal de cartridge er dan uit en installeer dit opnieuw in uw printer.

Het oplichten van de cartridges gebeurt alleen bij de originele varianten. Daar is patent op vanuit de fabrikant. Mogelijk ziet u dus geen lichtje als u uw cartridge installeert. Gelukkig heeft dat geen invloed op de printkwaliteit.

Heeft u het idee dat de cartridge niet (helemaal) past? Dan kunt u de cartridge optillen totdat deze hoorbaar in de juiste positie klikt. Mogelijk voelt u enige weerstand, maar u kunt licht doordrukken. U zult merken dat de cartridge zodoende goed past.

Heeft u per abuis eerst de oranje beschermkap verwijderd en toen pas het gele label? Dan zal dat ervoor zorgen dat uw cartridge gaat lekken. Uw cartridge is zodoende ook niet meer bruikbaar. Heeft u echter eerst het gele label verwijderd? Dan is uw cartridge vaak nog te redden na een lekpartij. Indien het binnenste schuim uit uw cartridge niet op de juiste positie staat kan er inkt uit druppelen. Het druppelen kunt u doorgaans stoppen door het inktuitvoergat te deppen met behulp van een keukenpapiertje.

Mogelijkerwijs geeft uw printer een melding dat uw inktcartridge leeg is. Ook kan uw printer aangeven dat er geen originele cartridge in uw printer zit. U kunt het bericht simpelweg bevestigen. Vervolgens verschijnt er mogelijk een inktindicator. Deze klopt meestal niet: deze is niet van de reeds geïnstalleerde inktcartridge. U kunt aangeven op uw printer dat de boodschap niet langer getoond hoeft te worden. Klik vervolgens op doorgaan en het afdrukken zal worden hervat. Knippert de knop ‘doorgaan’? Dan kunt u de printer resetten. Daarvoor kunt u simpelweg vijf seconden lang de stop/reset-knop inhouden. Het afdrukken zal dan worden hervat. Deze melding kunt u blijven krijgen totdat de cartridge daadwerkelijk leeg is. Gelukkig kunt u de melding simpelweg negeren.

De patenten van de printerfabrikant wijken af van het origineel. Gelukkig heeft dat geen invloed op uw printkwaliteit en kunt u hier prima mee printen.

Is de cartridge niet (bijna) leeg, maar is de print wel van slechte kwaliteit? Dan het is raadzaam om het reinigingsprogramma te gebruiken. Dit vindt u terug in het systeem onder het kopje ‘printeronderhoud’. Mogelijk heeft dit een andere naam, want dit kan namelijk verschillen per printertype. Komt u er niet uit? Raadpleeg dan de handleiding van uw printer. Hier kunt u een online versie van vinden op de officiële website van Canon.

Mogelijkerwijs is de zwarte kleur iets grijzer. Dat heeft te maken met de inkt, maar schaadt uw printer uiteraard niet. Oogt het echter wel erg grijs? Dan heeft dit mogelijkerwijs te maken met uw printerinstellingen. Controleer of u het juiste type papierinstellingen hebt ingesteld. Navigeer daarvoor naar: Configuratiescherm > Apparaten en printers > Selecteer de printer en klik op rechtermuisknop > Voorkeursinstellingen voor afdrukken > Tab: Papier/Kwaliteit > Media: Gewoon papier. Zorg ervoor dat u ‘Glossy’ niet ingeschakeld heeft.

Helaas is de kleur grijs niet inbegrepen bij een multipack. Echter kunt u de grijze variant wel los bijbestellen. Navigeer daarvoor naar onze webshop.

Print uw printer niet meer nadat u de cartridge heeft vervangen? Ga eerst na of u de seal wel verwijderd heeft. Is dat het geval? Dan is het raadzaam om een reinigingsprogramma uit te voeren. Daarvoor kunt u uw handleiding raadplegen.

Print uw printer niet, maar zit er nog wel inkt in uw cartridge? Dan heeft dit er mogelijk mee te maken dat de inkt is uitgedroogd. Vaak kunt u dit nog wel oplossen. Haal de cartridge uit uw printer en wrijf dit schoon met een niet-pluizende doek. Ook de chip kunt u reinigen. Installeer de cartridge nogmaals en druk deze goed aan.

Als u uw printer nieuw aanschaft krijgt u hier standaard een handleiding bij. Bent u deze kwijt? Dan kunt u uw handleiding gelukkig nog online terugvinden. Daarvoor kunt u navigeren naar de officiële website van Canon.

Mogelijk zit er een fout in uw printer. Slijtage kan eveneens een oorzaak zijn. Neem contact op met de Canon dealer waar u uw printer besteld heeft.

De inkt heeft een minimale houdbaarheidsperiode van twee jaar indien deze afgesloten zijn.

Epson printers

Er zijn talloze Epson printers waar u uit kunt kiezen. Enkele populaire modellen zijn de Epson Expression Home XP-235, XP-247, XP-332, XP-335, XP-342, XP-345, XP-435, XP-442 en de XP-445.

Herkent uw printer de cartridge niet? Dan is het raadzaam om de cartridge eerst weer uit uw printer te verwijderen. Veeg de chip vervolgens schoon met behulp van een schone en droge tissue. Plaats de cartridge vervolgens nogmaals in de printer.

Dit is slechts een waarschuwing. U hoeft hier niets mee te doen. De inkt is niet schadelijk voor uw printer. U kunt simpelweg klikken op ‘doorgaan’. Het is daarmee slechts een informatieve boodschap.

Mogelijk maakt een van de cartridges onvoldoende contact met de elektrische contactpunten in uw printer. Plaats de cartridgehouder in de vervangingspositie. Til de sluitklep boven de cartridges omhoog en druk de cartridges vervolgens stevig aan. Als dat niet lukt kunt u de cartridges voorzichtig omhoogtillen. Vervolgens kunt u de cartridge weer aandrukken en in de positie brengen. Het is belangrijk dat de chip goed contact maakt met de contactpunten van uw Epson printer.

Mogelijkerwijs heeft u de cartridge niet goed geplaatst. Dit is nauwkeurig werk! Zorg ervoor dat het logo aan de bovenzijde goed leesbaar is en wees niet bang om door te drukken.

De clip van de originele cartridge is voorzien van een patent. Om die reden kunnen wij dit niet aanbieden. Onze cartridges passen echter goed en zijn dusdanig ontworpen dat het dezelfde functionaliteiten biedt.

Heeft uw cartridge gewoon gewerkt, maar wordt dit plotseling niet langer herkend? Dan kan uw cartridge simpelweg leeg zijn. Vervang uw cartridge door een nieuwe cartridge. De printer geeft niet aan dat deze leeg is, omdat Epson hier patent op heeft. Vreemd, maar waar!

Het kan voorkomen dat de chiplezer losgetrokken wordt nadat u uw nieuwe cartridge installeert. Is dat het geval? Dan kunt u de chip eenvoudig terugplaatsen. Zet de chip simpelweg op zijn originele plek en duw dit stevig aan. Als de chip weer geïnstalleerd is kunt u de nieuwe cartridges installeren.

De printerfabrikant heeft patent op de originele cartridges. Namaakinkt ziet er daarom altijd anders uit. Echter heeft dit geen enkele invloed op de printkwaliteit: deze is hetzelfde. Nauwkeurige plaatsing van de niet-originele cartridges is daarom wel extra belangrijk. Printen kan alleen wanneer u de niet-originele cartridges goed plaatst. De printer zal deze simpelweg accepteren en u kunt printen zoals u dat ook gewend bent met de originele variant.

De inkt kan mogelijk uitgedroogd zijn wanneer u uw printer lang niet heeft gebruikt. Dit kunt u vaak nog oplossen. Zorg ervoor dat u de cartridge uit de printer haalt. Wrijf dit vervolgens schoon met een schone doek, welke niet pluist. Installeer de cartridge en u kunt weer printen.

Geeft uw printer aan dat de cartridge leeg is? Dan heeft u de cartridges mogelijk niet goed geplaatst. Een nauwkeurige plaatsing is echter erg belangrijk. Haal de cartridges uit de printer en wrijf dit schoon met een niet-pluizende doek. U kunt de cartridges simpelweg weer installeren en u kunt weer printen.

Bekijk hiervoor ons assortiment in de webshop.

Mogelijk is de zwarte kleur iets lichter dan bij het origineel. Dat heeft te maken met de inkt en is uiteraard niet schadelijk voor uw printer. Oogt het echter dusdanig grijs? Dan heeft dit mogelijk te maken met uw printerinstellingen. Gelukkig kunt u dit eenvoudig wijzigen. Staan de papierinstellingen wel goed? Dit hoort op ‘Gewoon papier’ te staan. U kunt deze instelling corrigeren via Configuratiescherm > Apparaten en printers > Selecteer de printer en klik op rechtermuisknop > Voorkeursinstellingen voor afdrukken > Tab: Papier/Kwaliteit > Media: Gewoon papier.

Maakt u gebruik van de Epson Status Monitor software? Mogelijk heeft u de instelling ‘draft’ aanstaan. Er zijn verscheidene instellingen die u kunt wijzigen via de software. Raadpleeg de handleiding als u er niet uitkomt.

Het is in dit geval raadzaam om de printknoppen van uw printer te reinigen. Dit kan met behulp van het ingebouwde reinigingssysteem. Eventueel kunt u de handleiding van uw printer raadplegen ter assistentie. Nadat u het reinigingsproces heeft doorlopen kunt u een testpagina printen. Op die manier kunt u nagaan of de spuitkanaaltjes vrij zijn van eventuele blokkades. Zijn er nog strepen en/of lijnen aanwezig? Dan is het raadzaam dat u de stappen nogmaals herhaalt. Indien er geen verbetering is kunt u de printer eerst twee uurtjes opzijzetten. Gedurende deze rustperiode kan de inkt door uw cartridges lopen. Eventueel opgesloten lucht kan geabsorbeerd worden. Heeft dit allemaal geen resultaat? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met uw Epson-dealer.

Ga na of de gele tape wel goed verwijderd is van de cartridge. Indien dit er nog op zit zal dat ervoor zorgen dat de tape geblokkeerd is. Is dit wel verwijderd? Dan is het raadzaam om een reinigingsprogramma uit te voeren. U vindt het programma onder het kopje ‘printerinhoud’. Mogelijk kan dit ook een andere benaming hebben, want dit kan nog weleens verschillen per printer.

Als u een nieuwe printer van Epson aanschaft krijgt u hier standaard een handleiding bij. Bent u deze kwijt? Dan kunt u uw handleiding gelukkig ook online vinden. Daarvoor kunt u navigeren naar de officiële website van Epson. In de handleiding kunt u onder andere teruglezen hoe u uw printer reinigt en hoe u de inktniveau’s kunt aflezen.

Is er een lek ontstaan tijdens de installatie van uw nieuwe cartridge? Dan kunt u deze cartridge helaas niet meer gebruiken. Zorg ervoor dat u de houder schoonmaakt met behulp van een (keuken)doekje. Vervolgens kunt u een nieuwe cartridge installeren. Is de lek echter ontstaan tijdens het printproces? Zorg ervoor dat u het printen per direct stopt. De lekkende cartridge kunt u vervolgens verwijderen. Maak de houder schoon met een keukendoekje, maak de rollen van de printer droog en print vervolgens vier blaadjes. De printer kan zodoende de inkt absorberen.

De softwarefabrikant wil niet-originele cartridges zoveel mogelijk tegengaan om de verkoop van originele inkt te stimuleren. Daarom krijgt u geen melding via de software dat de inkt bijna op is.

Uw printer start een automatisch reinigingsprogramma zodra u nieuwe cartridges installeert. Dit bevordert de afdrukkwaliteit, maar dit proces kost ook inkt.

De inkt is minimaal twee jaar houdbaar indien de cartridges gesloten zijn.

HP printers

HP heeft ontzettend veel printers ontwikkeld. Er zijn talloze goede printers waar u uit kunt kiezen. Wij adviseren Coolblue om na te gaan welke printers er momenteel beschikbaar zijn.

De cartridges die wij leveren zijn niet origineel. Uw printer geeft dit dan ook aan. Echter maakt dit niets uit voor de printkwaliteit: dit is hetzelfde. HP wil echter de verkoop van originele setjes stimuleren en zal dit daarom aangeven. U kunt onze cartridges echter gemakkelijk installeren.

Wordt uw cartridge niet herkend en kunt u deze melding niet wegklikken? Dan zijn de inktkanalen mogelijk verstopt. Zo’n dergelijke verstopping kan gelukkig gemakkelijk worden opgelost. Onder het kopje ‘printeronderhoud’ kunt u namelijk een reinigingsprogramma doorlopen. Eventueel kunt u hiervoor uw HP-printerhandleiding raadplegen.

Bekijk hiervoor ons assortiment in de webshop.

Krijgt u geen inkt op papier nadat u de cartridge heeft vervangen? Zorg er dan voor dat u controleert of u de gele tape wel heeft verwijderd. Ook de beschermkap dient verwijderd te zijn. Is dat het geval? Dan is het raadzaam dat u het reinigingsprogramma van uw printer start. Daarvoor kunt u de HP-printerhandleiding raadplegen.

Mogelijk is de cartridge niet goed geïnstalleerd. Het is raadzaam om de cartridge erin en eruit te halen. Werkt de cartridge nog steeds niet naar behoren? Dan kan dit ook te maken hebben met verstopte inktkanalen. In dat geval is het raadzaam om het reinigingsprogramma te starten. Raadpleeg hiervoor uw HP-printerhandleiding.

Heeft u uw cartridges voor een lange periode niet gebruikt? Dan kan het zijn dat de inkt opgedroogd is. In dit geval is het raadzaam om de cartridges uit uw printer te halen. Maak de printknoppen droog met behulp van een keukendoekje. Stop de cartridges er nadien nogmaals in en kijk of het nu naar behoren werkt. Mogelijk zult u nieuwe cartridges moeten kopen.

U kunt de HP-cartridges eenvoudig installeren. Uiteraard staat dit ook omschreven op de verpakking. De installatie-instructies zijn als volgt:

 • Verwijder de lege cartridge(s) uit uw printer (indien aanwezig);
 • Haal de nieuwe cartridge(s) uit de verpakking;
 • Verwijder als eerst de gele tape aan de bovenzijde;
 • Verwijder de oranje kap;
 • Installeer de cartridge in uw printer.

Het is ontzettend belangrijk dat u eerst de gele tape verwijdert en dan pas de oranje kap. Als u de volgorde wijzigt zal de cartridge gaan lekken, waardoor deze ook niet meer bruikbaar is.

De officiële fabrikant heeft patent op de originele vorm. Daarom wijken onze cartridges hier iets vanaf. Gelukkig heeft dit geen gevolgen voor de printkwaliteit en kunt u de cartridges gewoon installeren.

De zwarte kleur kan iets lichter zijn ten opzichte van de normale variant. Dit heeft te maken met de inkt, maar heeft uiteraard geen invloed op de printkwaliteit. Oogt het echter bijzonder grijs? Mogelijkerwijs heeft dit dan te maken met uw printinstellingen. Zorg ervoor dat u de papierinstellingen instelt op ‘Gewoon papier. Dit kunt u wijzigen via: Configuratiescherm > Apparaten en printers > Selecteer de printer en klik op rechtermuisknop > Voorkeursinstellingen voor afdrukken > Tab: Papier/Kwaliteit > Media: Gewoon papier.

Geeft uw printer een inktsysteemfout aan? Dan krijgt u nadien ook nog een foutcode. Op basis van de foutcode kunt op zoek gaan naar een oplossing. Deze foutcodes kunt u opzoeken op de officiële website van HP.

Als er strepen op het papier zitten en/of de kleuren zijn slecht, is het raadzaam om een reinigingsprogramma te starten. Mogelijk zult u dit een aantal keren moeten herhalen. Raadpleeg uw HP-printerhandleiding voor het reinigingsproces.

Als u een printer van HP aanschaft krijgt u hier standaard een handleiding bij. Echter kunt u de handleiding ook online opzoeken. Daarvoor kunt u surfen naar de officiële website van HP.

Het is raadzaam om het stappenplan van de printer te volgen. Daarmee wordt de printkwaliteit verbeterd en uitlijnen kost gelukkig niet veel tijd.

De inkt heeft een minimale houdbaarheidsperiode van twee jaar indien deze afgesloten zijn.

Algemene vragen en antwoorden

Bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur (ma-vrij) besteld, is de volgende dag ( levering in principe binnen 24 uur) in huis! Wij versturen onze pakketten met PostNL. Mocht één of meerdere van de door u bestelde product(en) niet op voorraad zijn, dan kunt altijd contact met ons opnemen voor een specifiekere leverdatum.

Bestelling geplaatst op Bezorgdag
Maandag (voor 16:00 uur) Dinsdag
Dinsdag (voor 16:00 uur) Woensdag
Woensdag (voor 16:00 uur) Donderdag
Donderdag (voor 16:00 uur) Vrijdag
Vrijdag (voor 16:00 uur) Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Om de juiste inktpatronen, toebehoren en prijzen voor uw printer te vinden gaat u als volgt te werk:

 1. selecteer in het zoekvenster bij “Zoek uw product”, bij “Selecteer merk” het merk van uw printer (b.v. Canon).
 2. selecteer bij “Model printer” de modelaanduiding (serie van uw printer) in de lijst die u op het scherm te zien krijgt (b.v. Canon Pixma MG)
 3. selecteerd daarna bij “Type printer” selecteer uw type printer en dat u zoekt (b.v.  Canon Pixma MG5150 en klik daarna op “Zoeken”.

Vervolgens wordt er een  lijst van cartridges weergegeven welke geschikt zijn voor uw printer.

Mocht het voorkomen dat een product niet goed werkt b.v. dat de printer de inkt cartridges niet herkent, of dat de afdrukkwaliteit niet goed is, kunt u contact met ons opnemen. In 90% van de gevallen kunnen wij het probleem telefonisch of via de email verhelpen. Indien dit niet het geval is kunnen wij het product vervangen. U dient dan wel de inkt cartridges aan ons te retourneren zodat wij deze kunnen testen en retour kunnen sturen naar onze fabrikant.

Betalen kan bij ons via iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash of via overboeking.

Nederland:

GRATIS verzending bij een bestellingen vanaf € 35,-
€ 4,95 verzendkosten bij bestellingen onder de € 35,-

België:

GRATIS verzending bij bestellingen vanaf € 35,-
€ 6,95 verzendkosten bij bestellingen onder de € 35,-

Alle prijzen op onze webshop worden standaard inclusief B.T.W. getoond.

Ja, het is mogelijk om uw product(en) binnen 14 werkdagen na levering ongeopend te retourneren. Het aankoopbedrag zullen wij uiterlijk binnen 14 dagen zodra wij uw product(en) retour hebben ontvangen aan u crediteren. In het geval van een defect of geopend product dient u ten alle tijden eerst contact met ons op te nemen.

Als u uw printer niet terug kunt vinden dan kunt u de zoekfunctie gebruiken en zoeken op de cartridge nummer, de zoekfunctie vindt u bovenaan op onze webshop. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw printer/type helemaal niet voorkomt op inkt-bestellen.nl, in dit geval kunt u het beste even contact met ons opnemen via tel: + 31 (0)85 006 1172, of via e-mail: klantenservice@inktbestellen.nl. Wij zullen uw product toevoegen op de webshop zodat u deze alsnog kunt bestellen!

Wij vinden het heel vervelend als u niet tevreden bent over onze producten of diensten. Laat het ons weten, want wij willen graag dat u wel tevreden bent. U kunt hierover per telefoon of per e-mail contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) contact met u opnemen en uw klacht zo goed mogelijk proberen op te lossen.

Compatibele (huismerk) cartridges zijn nieuwe cartridges maar van een andere merknaam. De inkt in onze (huismerk) cartridges is kwalitatief even goed als de inkt in de originele cartridges. Doordat wij onze inktcartridges in grote hoeveelheden inkopen, kunnen we onze producten tegen de laagste prijzen aan onze klanten aanbieden en dit doen we dan ook! In de meeste compatible huismerk inktcartridges zit zelfs meer inkt dan in de originele cartridges waardoor u dus nóg voordeliger uit bent!

PostNL Post bezorgt in de regel 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag. Mocht u op het gegeven tijdstip van aflevering niet thuis zijn, zal de postbode uw pakket de volgende dag nog een keer proberen bij u af te leveren. Mocht u bij de tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan geeft PostNL u de mogelijkheid het pakket bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt bij u in de buurt af te laten halen. Het pakket blijft daar één week liggen.